Aktuellt

2018 06 23

Inga direkta planer för utställning just nu. Eftermarknad till utställningen och vanlig försäljning pågår som vanligt. Ett nytt fotoprojekt börjar ta form, än så länge är det testbilder. I övrigt så fotar jag som vanligt mer eller mindre för avkopplings skull.

 

2018 04 04

Städning och sortering efter utställningen pågår. Det var tre helt fantastiska dagar, totalt kom cirka 1065 besökare. Jag har pratat foto på både in- och utandning, väldigt intresserade besökare. Många förvånade ansikten och glada skratt för de som fick grepp om hur bilderna är gjorda. Några som också gjorde att utställningen var så lyckad, var mina konstnärskollegor, ett otroligt trevligt gäng.

Tokmysiga gänget på Dingtuna Bygdegård. Från vänster; Catrin Bartusch, Mimmi Högblom, Stefan Modin, Sandra Gustavsson, Suzanne Höijer, Mårten Lundgren, Annette Fahlberg, Susanne Nyberg och Åsa Roos.

 

Arbetet nu kommer att koncentreras på att fixa beställningar och rama bilder.  Sen blir det mer arbete med den här sidan och väntan på våren, att få ge mig ut och ta lite nya bilder.

2018 03 30

Lite blandade bilder från första dagen på Konst och Kulturrundan. 394 besökare, ge och ta en handfull. De två översta är mina bilder och mitt bord, övriga är från kollegorna. Laddar för den andra dagen imorgon!


En del av mina bilder på utställningen.

 

 

 

 


Något stelt bord, måste kika på utformningen till nästa gång.

 

 

 


Susanne Höijers tavla ”Citybus”.

 

 

 

 

 


Besökare njuter av Sandra Gustavssons tavlor.

 

 

 

 


Charmiga alster av Annette Fahlberg.

 

 

 


Catrin Bartusch på SilverCatten med besökare och eventuella kunder.

 

 


Stefan Modins abstrakta tavlor och vackra keramik.

 

 

 


Akvareller av Mårten Lundgren. Till vänster i bild ses Åsa Roos med sina vackra silversmycken med halvädelstenar.

 

 


Akvarell av Mårten Lundgren, en mästare på små detaljer kluriga, kolla in skuggan som ler!

 

 

 

2018 03 01

Arbetet med att få ordning på de alster som ska ställas ut under påskhelgen, är i full gång. Det är både väldigt roligt och lite påfrestande. Det är svårt att välja ut vilka som ska vara med i utställningen, det är en process att hitta de bilder som är rätt för tillfället. Jag har beslutat att utveckla temat Väsen.

Idag vet jag att det är sju andra konstnärer som att vara med på Dingtuna Bygdegård. Det kommer att finnas allt från akvareller, foto och keramik till silversmide under samma tak. Vill man ha ett brett utbud på litet område, så är det läge att fara förbi oss!

Mer information om Konst- och kulturrundan i Kolbäcksådalen, hittar du här.

Välkomna!

2018 01 10

Så då var det gjort, anmälan till Konstrundan i Kolbäcksådalen under påskhelgen 2018, är inskickad. Jag kommer tillsammans med ett gäng andra väldigt talangfulla konstnärer att ställa ut på Dingtuna Bygdegård, väster om Västerås. Alla konstnärerna har försäljning av olika slags verk, det är allt ifrån silversmycken till akvareller. Dessutom går det att köpa fika på platsen.

Då är det bara att kavla upp ärmarna och sätta igång att fixa alster till utställningen!

Mer officiell information kommer att komma här. Välkomna!

2017 12 27

Nu är visitkorten beställda. Det tog ett tag att få till dem som jag ville. Det känns stort att skaffa, det blir väldigt konkret. Och väldigt definitivt. Tänk om jag skrivit nåt fel på dem? Då kommer jag att ha fula visitkort som jag inte kommer att använda. Samtidigt så är det inte hela världen, det går att göra nya, om något skulle vara fel. Trots att jag korrläst dem trettiotolv gånger på både längden och tvärsen. Ibland läser jag det jag tror det står, men hoppas att jag hittat felen nu. Annars är det att betrakta dem som lärpengar, inte mer med det!

2017 12 20

När jag inte är här inne och justerar, så jobbar jag även med att få ordning på andra sociala plattformar. Vad det lider kommer jag att finnas på facebook, twitter, tumblr och instagram. Allt för att de som vill se bilderna ska hitta dem på det sociala medium som passar dem bäst. Hemsidan kommer dock alltid att vara den som är basen för alla aktiviteter.